Czas pokazał, że osiągnięcie pewnej skali jest dużym wyzwaniem. Na jednym zamówieniu zarabiamy średnio 4- 5 zł. Z kolei koszt pozyskania jednego klienta jest znacznie wyższy. Dlatego na początku musimy zdobyć te restauracje, przekonać je do współpracy- tłumaczy w rozmowie z AIP Arkadiusz Krupicz, Pyszne.pl.- A, żeby chciały z nami współpracować musimy jej dostarczyć wartość- czyli zamówienia- dodaje.
21 kwietnia II tura wyborów. Ciekawe pojedynki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Dni Gąsowskiego w "TTBZ" są policzone?! TAKĄ niespodziankę zgotowała mu produkcja!
- Grabowski, Zawodnik i Nowosielski zmniejszyli sobie żołądki. Ekspertka ostrzega
- Maja Rutkowski ZROBIŁA TO z premedytacją, teraz się tłumaczy. Okropne, co ją spotkało
- Była pięknością ze "Złotopolskich". Dziś Gabryjelska nie przypomina siebie | ZDJĘCIA