Burak na słodko i na słono

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Daria Ładocha w kuchni "Dzień Dobry TVN" wzięła się za buraka. Blogerka kulinarna przygotowała m.in. zupę z pieczonych buraków, carpaccio z buraka czy ciasto buraczano-czekoladowe ze śliwkami. Jakie zalety ma burak? - Kwas buraczany działa wykrztuśnie, podnosi odporności, obniża ciśnienie i pomaga kobietom w menopauzie - wymieniła Ładocha.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie