Dietetyk Anna Jelonek w reportażu "Dzień Dobry TVN" sprawdziła, ile jest rodzajów pieczywa, które z nich są najpopularniejsze i czy można zacząć dzień bez kromki świeżego chleba. A jak powstaje chleb? Zdaniem specjalistów wystarczą mąka, woda, drożdże lub zakwas oraz dobre chęci i rzetelna praca piekarza. - Możemy dodać naprawdę wszystko - powiedział Szymon Tomiła, który piecze chleb w domu.
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.