Składniki:
- 4 banany
- cytryna
- 2 łyżki miodu
- 4 łyżki płatków migdałowych
- łyżka cukru waniliowego
Wykonanie:
Banany umyć osuszyć, ale nie obierać.
Przekroić na pół wzdłuż. Przełożyć na aluminiowe tacki i skropić sokiem z 0,5 cytryny.
Miód wymieszać łyżką ciepłej wody i resztą soku cytryny. Banany posmarować miodem i oprószyć migdałami. Posypać cukrem waniliowym. Zapiekać około 10 minut.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na Twitterze!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?