Składniki:
- 4 duże, dojrzałe pomidory
- ser feta (1 opakowanie)
- szczypiorek
Wykonanie:
- Pomidory umyć, odkroić górną część i pokroić ją w drobną kostkę.
- Następnie w pomidorach wydrążyć dołek.
- Ser feta rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone w kostkę pomidory z (górnej części) i pokrojony szczypiorek.
- Gotową masą faszerować przygotowane pomidory i każdy oddzielnie zawinąć w folię aluminiową.
Piec na grillu około 15-20 minut.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Zadymy na urodzinach uczestniczki "Rolnika". Karetka pogotowia, gaz pieprzowy. Szok!
- Dni Gąsowskiego w "TTBZ" są policzone?! TAKĄ niespodziankę zgotowała mu produkcja!
- Maja Rutkowski ZROBIŁA TO z premedytacją, teraz się tłumaczy. Okropne, co ją spotkało
- Była pięknością ze "Złotopolskich". Dziś Gabryjelska nie przypomina siebie | ZDJĘCIA