Danie z grilla: Grillowana cebula z miodem

Ula Sobol
- Cebulę obieramy i kroimy  na pół - radzi autorka przepisu.
- Cebulę obieramy i kroimy na pół - radzi autorka przepisu. sxc.hu
- Warto spróbować grillowanej cebuli z miodem. Świetnie smakuje - zapewnia Teresa Chrobak.

Składniki:

- 3 duże cebule
- miód
- 2 ząbki czosnku

Wykonanie:

- Cebulę obieramy i kroimy na pół.
- Miód mieszamy z rozdrobnionym czosnkiem i w tej mieszance moczymy cebulę. Najlepiej około godziny.
- Następnie pieczemy na ruszcie z obydwu stron (zaczynając od płaskiej strony).

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie