Składniki:
- 3 filety z kurczaka
- papryka ostra
- 4 łyżki ketchupu
- 4 łyżki miodu
- 2 łyżki oleju
- 1 ząbek czosnku (przecisnąć przez praskę)
- sól
Wykonanie:
- Piersi z kurczaka dokładnie umyć i pokroić w większe kawałki.
- Majonez, ketchup, miód, sól, paprykę i czosnek wymieszać razem.
- Do przygotowanego sosu włożyć piersi z kurczaka.
- Wszystko wstawić do lodówki na 2, 3 godziny
- Smażyć na aluminiowych tackach 10 - 15 minut, co jakiś czas obracając.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Szpak pokazał swojego towarzysza. Połączyła ich miłość od pierwszego wejrzenia
- Tomaszewska i Sikora spacerują z wózkiem. Wydało się, co ich łączy! [ZDJĘCIA]
- Urbańska obnaża się przed młodzieżą w sieci. Nie jesteście na to gotowi [ZDJĘCIA]
- Była naszą olimpijską królową. Dziś Otylię Jędrzejczak trudno rozpoznać [ZDJĘCIA]