Danie z grilla: Pikantny dip paprykowy do mięs

al/Ula Sobol
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa.
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa. sxc.hu
Udostępnij:
To drugi przepis pani Małgorzata Chudzikiewicz z Dynowa : - Dip jest doskonałym dodatkiem do mięs z grilla.

Składniki na dip do mięs z grilla

- kilka ćwiartek marynowanej papryki
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki pikantnego keczupu
- sól, pieprz
- szczypta cukru

Wykonanie:

Paprykę kroimy w drobną kostkę.

Następnie mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.

Dodajemy keczup.

Doprawiamy do smaku solą, cukrem i pieprzem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Przejdź na stronę główną Nowiny 24
Dodaj ogłoszenie