Danie z grilla: Pikantny dip paprykowy do mięs

al/Ula Sobol
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa.
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa. sxc.hu
To drugi przepis pani Małgorzata Chudzikiewicz z Dynowa : - Dip jest doskonałym dodatkiem do mięs z grilla.

Składniki na dip do mięs z grilla

- kilka ćwiartek marynowanej papryki
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki pikantnego keczupu
- sól, pieprz
- szczypta cukru

Wykonanie:

Paprykę kroimy w drobną kostkę.

Następnie mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.

Dodajemy keczup.

Doprawiamy do smaku solą, cukrem i pieprzem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24
Dodaj ogłoszenie