Danie z grilla: Pikantny dip paprykowy do mięs

al/Ula Sobol
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa.
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa. sxc.hu
To drugi przepis pani Małgorzata Chudzikiewicz z Dynowa : - Dip jest doskonałym dodatkiem do mięs z grilla.

Składniki na dip do mięs z grilla

- kilka ćwiartek marynowanej papryki
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki pikantnego keczupu
- sól, pieprz
- szczypta cukru

Wykonanie:

Paprykę kroimy w drobną kostkę.

Następnie mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.

Dodajemy keczup.

Doprawiamy do smaku solą, cukrem i pieprzem.

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone ze względu na ciszę wyborczą i zostanie włączone po jej zakończeniu.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie