Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Danie z grilla: Pikantny dip paprykowy do mięs

al/Ula Sobol
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa.
Dip z marynowaną papryką wzbogaci smak grillowanego mięsa. sxc.hu
To drugi przepis pani Małgorzata Chudzikiewicz z Dynowa : - Dip jest doskonałym dodatkiem do mięs z grilla.

Składniki na dip do mięs z grilla

- kilka ćwiartek marynowanej papryki
- 2 ząbki czosnku
- 3 łyżki pikantnego keczupu
- sól, pieprz
- szczypta cukru

Wykonanie:

Paprykę kroimy w drobną kostkę.

Następnie mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem.

Dodajemy keczup.

Doprawiamy do smaku solą, cukrem i pieprzem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24