Danie z grilla: Prosta sałatka do potraw z rusztu

Ula Sobol
- Marchewkę musimy ugotować i pokroic w drobną kostkę - radzi autorka przepisu.
- Marchewkę musimy ugotować i pokroic w drobną kostkę - radzi autorka przepisu. sxc.hu
Udostępnij:
Przepis Agnieszki Majewskiej na prostą, ale smaczną sałatkę. Doskonały dodatek do dań z rusztu.

Składniki:

- 5 marchewek
- 5 jajek
- 5 pietruszek
- chrzan
- majonez

Wykonanie:
Warzywa i jajka ugotować. Obrać, pokroić w kostkę, dodać chrzan i majonez.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Przejdź na stronę główną Nowiny 24
Dodaj ogłoszenie