Danie z grilla: Prosta sałatka do potraw z rusztu

Ula Sobol
- Marchewkę musimy ugotować i pokroic w drobną kostkę - radzi autorka przepisu.
- Marchewkę musimy ugotować i pokroic w drobną kostkę - radzi autorka przepisu. sxc.hu
Przepis Agnieszki Majewskiej na prostą, ale smaczną sałatkę. Doskonały dodatek do dań z rusztu.

Składniki:

- 5 marchewek
- 5 jajek
- 5 pietruszek
- chrzan
- majonez

Wykonanie:
Warzywa i jajka ugotować. Obrać, pokroić w kostkę, dodać chrzan i majonez.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie