Składniki:
- 1 papryka zielona
- 1 papryka czerwona
- 1 łyżka octu balsamicznego białego
- 3 łyżki oliwy
- sól
Wykonanie:
Paprykę w całości zapiec na ruszcie. Strąki muszą być lekko brązowe. Następnie musimy je ostudzić. I ściągnąć skórkę oraz usunąć nasiona. Paprykę pokroić w paski.
W misce połączyć ocet, oliwę i sól. I wszystko razem z pokrojoną papryką wymieszać.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na Twitterze!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?