Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Danie z grilla: Serowe bułeczki

Ula Sobol
- Bułeczki przecinamy na pół - radzi autorka przepisu.
- Bułeczki przecinamy na pół - radzi autorka przepisu. sxc.hu
Smaczne i szybkie w wykonaniu bułeczki serem poleca Aneta Durycz z Rzeszowa.

Składniki:

- 4 bułki kajzerki

- pół kostki masła

- natka pietruszki

- sól, pieprz

- 30-40 dag sera żółtego w kawałku

Wykonanie:

Bułeczki przecinamy na pół. Do miseczki dajemy masło, następnie bardzo drobno posiekaną pietruszkę i starty na tarce żółty ser. Doprawiamy solą i pieprzem.
Każdą bułeczkę przekładamy przygotowaną masą i dobrze owijamy aluminiową folią. Pieczemy na grillu około 20 minut. Obracamy od czasu do czasu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24