Danie z grilla: Szaszłyki z wątróbki drobiowej

Ula Sobol
- Cebulę także pokrój w kawałki -radzi autorka przepisu
- Cebulę także pokrój w kawałki -radzi autorka przepisu sxc.hu
- Szaszłyki z wątróbki upieczone na grillu są naprawdę smaczne i stanowią bardzo oryginalne danie podczas grillowej uczty - radzi Teresa Chrobak.

Składniki dla 6 osób:

- 1 kg wątróbki kurzej lub kaczej
- olej
- sól, pieprz
- cebula

Wykonanie:
- Wątróbkę dokładnie umyj i oczyść. Pokrój w kawałki.
- Cebulę także pokrój w kawałki.
- Nakładaj zamiennie na wykałaczki i piecz około 5 minut, obracając co jakiś czas.
- Na samym końcu doprawić solą i pieprzem.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie