Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Danie z grilla: Szaszłyki z wątróbki drobiowej

Ula Sobol
- Cebulę także pokrój w kawałki -radzi autorka przepisu
- Cebulę także pokrój w kawałki -radzi autorka przepisu sxc.hu
- Szaszłyki z wątróbki upieczone na grillu są naprawdę smaczne i stanowią bardzo oryginalne danie podczas grillowej uczty - radzi Teresa Chrobak.

Składniki dla 6 osób:

- 1 kg wątróbki kurzej lub kaczej
- olej
- sól, pieprz
- cebula

Wykonanie:
- Wątróbkę dokładnie umyj i oczyść. Pokrój w kawałki.
- Cebulę także pokrój w kawałki.
- Nakładaj zamiennie na wykałaczki i piecz około 5 minut, obracając co jakiś czas.
- Na samym końcu doprawić solą i pieprzem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24