Składniki:
- 8 ziemniaków
- 1 opakowanie szpinaku
- 2 ząbki czosnku
- 1/2 opakowania sera feta
- sól, pieprz
Wykonanie:
Ziemniaki obrać ze skórki, umyć, pokroić w gruba kostkę i podgotować. Szpinak podsmażyć na patelni z 1 łyżką masła.
Ziemniaki przełożyć do miski, dodać szpinak, sól i razem wymieszać. Na folii aluminiowej (na błyszczącej stronie) kłaść po dwie łyżki ziemniaków i dokładnie zawinąć.
Tak przygotowane ziemniaki włożyć do rozgrzanego węgla drzewnego lub brykietu.
Grillować około 20 minut.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Szpak pokazał swojego towarzysza. Połączyła ich miłość od pierwszego wejrzenia
- Tomaszewska i Sikora spacerują z wózkiem. Wydało się, co ich łączy! [ZDJĘCIA]
- Urbańska obnaża się przed młodzieżą w sieci. Nie jesteście na to gotowi [ZDJĘCIA]
- Była naszą olimpijską królową. Dziś Otylię Jędrzejczak trudno rozpoznać [ZDJĘCIA]