Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Dlaczego warto czytać etykiety [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
- Każde oznaki zmian mikrobiologicznych dyskwalifikują produkt. Mikrobiologiczne przemiany to także toksyny - podkreśliła specjalistka.
- Każde oznaki zmian mikrobiologicznych dyskwalifikują produkt. Mikrobiologiczne przemiany to także toksyny - podkreśliła specjalistka. Dzień Dobry TVN/x-news
Czym się różni zapis na etykietach "Najlepiej spożyć przed" od "Należy spożyć do"? Czy przeterminowane produkty spożywcze rzeczywiście nadają się tylko do kosza? W studiu "Dzień Dobry TVN" o datach przydatności do spożycia opowiedziała technolog żywienia Ilona Gałązka-Czarnecka.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24