Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkuj ciasto i przełóż do prostokątnej blaszki wyłożonej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Domowe batoniki z kajmakiem i orzechami. Przepis na słodką przekąskę. Podpowiadamy, jak zrobić domowy kajmak

Domowe batoniki z kajmakiem i orzechami - Krok 3.

Rozwałkuj ciasto i przełóż do prostokątnej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. W kilku miejscach ponakłuwaj ciasto widelcem Piecz w 180 stopniach ok. 25 min.

Zobacz również

Bartosz Zołotar: Mamy od tygodnia porządne boisko i wierzę, że je w końcu odczarujemy

Bartosz Zołotar: Mamy od tygodnia porządne boisko i wierzę, że je w końcu odczarujemy

Zamiast debaty przed drugą turą wyborów, kandydaci spotkali się w sądzie

Zamiast debaty przed drugą turą wyborów, kandydaci spotkali się w sądzie

Polecamy

Kolejne zwycięstwo polskiej tenisistki w Rouen! Jest już w półfinale!

Kolejne zwycięstwo polskiej tenisistki w Rouen! Jest już w półfinale!

Jadowite pająki w Polsce. Zobacz, czym grozi ich ugryzienie. Jak rozpoznać ślad?

Jadowite pająki w Polsce. Zobacz, czym grozi ich ugryzienie. Jak rozpoznać ślad?

Jak przechowywać szparagi, żeby były chrupiące? Tak przedłużysz ich świeżość!

Jak przechowywać szparagi, żeby były chrupiące? Tak przedłużysz ich świeżość!