Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Dziś startuje Czytelnia Dramatu w Centrum Kultury

NOWE
Dziś startuje Czytelnia Dramatu w Centrum Kultury

Wystawa "Najważniejsza była dla nich Polska... 72 pułk piechoty" w Radomiu

Wystawa "Najważniejsza była dla nich Polska... 72 pułk piechoty" w Radomiu

Polecamy

Polscy żeglarze rywalizują o przepustkę olimpijską. Świetna sytuacja na półmetku!

Polscy żeglarze rywalizują o przepustkę olimpijską. Świetna sytuacja na półmetku!

Na kolei linowej KL1 oraz KL2 w Przemyślu trwają prace konserwacyjne [ZDJĘCIA]

Na kolei linowej KL1 oraz KL2 w Przemyślu trwają prace konserwacyjne [ZDJĘCIA]

Powołania na konsultację przed meczami Regions Cup

Powołania na konsultację przed meczami Regions Cup