Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jak przygotować jagnięcinę po indyjsku? [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Dawid Gaboriaud, miłośnik podróży kulinarnych spotkał się z Tapinderem Sharma - właścicielem sieci restauracji indyjskich w Polsce.
Dawid Gaboriaud, miłośnik podróży kulinarnych spotkał się z Tapinderem Sharma - właścicielem sieci restauracji indyjskich w Polsce. Dzień Dobry TVN/x-news
Dawid Gaboriaud, miłośnik podróży kulinarnych, w ramach cyklu w "Dzień Dobry TVN" spotkał się z Tapinderem Sharma - właścicielem sieci restauracji indyjskich w Polsce. Wspólnie przygotowali jagnięcinę w połączeniu trzech sosów - chop masali, śmietanie z orzechami nerkowca i sosie pomidorowym. Na koniec przyrządzili napój lassi z mango.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24