2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
GRZYBY PASTERYZOWANE...

GRZYBY PASTERYZOWANE

Grzyby dokładnie myjemy, kroimy w paski kroimy i gotujemy przez 10–15 minut w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego (na 1 szklankę wody1/4 łyżeczki kwasku).

Gorące grzyby razem z zalewą przekładamy do słoików, zamykamy i pasteryzujemy przez godzinę.

Po 24 godzinach pasteryzujemy ponownie przez pół godziny. Odstawiamy do ostudzenia i gotowe. Można je ustawić na przykład w na półkach w piwnicy, czy spiżarni.

Za to można dostać mandat w lesie! Sprawdź, czego nie wolno robić w lasach

Zobacz również

Co z cenami mieszkań na rynku wtórnym?

Co z cenami mieszkań na rynku wtórnym?

Piotr Małachowski wrócił do Polski. Rozpoczął współpracę z Ewą Swobodą

Piotr Małachowski wrócił do Polski. Rozpoczął współpracę z Ewą Swobodą

Polecamy

Zmiana kompetencji w pracy możliwa, ale zwykle nie w aktualnej

Zmiana kompetencji w pracy możliwa, ale zwykle nie w aktualnej

Zmiana lokalizacji Zakładu Rehabilitacji w Przemyślu. Szpital uspokaja pacjentów

Zmiana lokalizacji Zakładu Rehabilitacji w Przemyślu. Szpital uspokaja pacjentów

GIF wydał decyzję: zakaz wprowadzenia - Diprophos (31.01)

GIF wydał decyzję: zakaz wprowadzenia - Diprophos (31.01)

Dodaj ogłoszenie