Domowy majonez na Wielkanoc. Zobacz przepisy gospodyń wiejskich Jak zrobić tradycyjny majonez w domu? Na wsiach niektóre gospodynie korzystają tylko z własnoręcznie ubitej masy. To dodatek do sałatek, kanapek i dań nie tylko...
27 marca 2024, 11:20
Tyle aktualnie zapłacimy za słoik prawdziwego miodu Cena miodu zależy przede wszystkim od tego, czy w ogóle powstał. Im mniej roślin do zapylenia, tym mniej miodu trafi na sklepowe półki. Te popularne, jak...
25 marca 2024, 8:59
Stroiki wielkanocne w szkle to prawdziwy hit. Zrobisz je w kilka chwil Wielkanoc 2024 zbliża się wielkimi krokami, więc najwyższy czas pomyśleć o stworzeniu świątecznych ozdób na stół. Stroiki wielkanocne w szkle to ciekawa...
14 marca 2024, 15:10
Surówka z białej kapusty w czterech odsłonach. Sprawdź najlepsze przepisy Surówka z białej kapusty do obiadu to nie tylko pyszny dodatek do dania głównego, ale również solidna porcja witamin. Przedstawiamy ci cztery pomysły na...
12 marca 2024, 17:00
Praca pszczół nigdy się nie kończy. Takie są efekty Lipowy, rzepakowy, leśny, akacjowy, spadziowy. Rodzajów miodu jest wiele, każdy charakteryzuje się innym smakiem, kolorem i konsystencją. Jednak zasada...
3 marca 2024, 11:00
Zepsuty miód, czy to w ogóle jest możliwe? Miód ma całkiem długą datę przydatności, a jeśli słoik będzie szczelnie zamknięty i odpowiednio przechowywany, miód można jeść nawet po określonej dacie. Zdarza...
1 marca 2024, 11:15