Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jakie produkty zwiększają zachorowalność na raka? [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Dietetyk Anna Jelonek omówiła produkty żywnościowe, których spożywanie może zwiększyć ryzyko zachorowania na raka.
Dietetyk Anna Jelonek omówiła produkty żywnościowe, których spożywanie może zwiększyć ryzyko zachorowania na raka. Dzień Dobry TVN/x-news
Dietetyk Anna Jelonek omówiła w studiu "Dzień Dobry TVN" produkty żywnościowe, których spożywanie może zwiększyć ryzyko zachorowania na raka.

Specjalistka wytłumaczyła m.in., dlaczego spleśniałe warzywa należy wyrzucać w całości, jaka szkodliwa substancja znajduje się w chipsach oraz jaki jest dzienny limit spożycia soli. Jelonek poradziła również, jak zdrowo podawać czerwone mięso. - Jeżeli mamy wybierać alkohol, to najlepiej wino - dodała.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24