-Nasza kiełbasa otrzymała swoje zaszczytne miejsce w konkursie „Nasze Kulinarne Dziedzictwo” - Smaki Regionów, co zaowocowało otrzymaniem „Perły” Polagra w 2004 roku. Posiada Certyfikat URZ „Niepowtarzalny Smak”, oraz - co najważniejsze wpisano - ją na LISTĘ PRODUKTÓW TRADYCYJNYCH - www.minrol.gov.pl - mówi Jan Fołta, właściciel Zakładu Uboju i Przerobu Mięsa „Jan Fołta” w Markowej - Możemy z całą stanowczością powiedzieć, że Kiełbasa Markowska FOŁTA nie ma zamienników.
Klienci kupujący produkty z Zakładu Uboju i Przerobu Mięsa „Jan Fołta” są świadomi ich wartości oraz doceniają ich walory smakowe. - Bo to co nadaje wyjątkowy smak naszej kiełbasie markowskiej to: tradycyjna receptura, która od samego początku jest taka sama, doświadczenie w przygotowywaniu zrównoważonej smakowo mieszanki mięs (130g/100g wyrobu gotowego), naturalne przyprawy i wiedza na temat wędzenia - mówi właściciel. - Kiełbasa markowska jest dla nas, taką „wisienką”w asortymencie.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- 19-letnia Emilia Dankwa odsłania brzuch i wygina śmiało ciało w cekinach i szpilkach
- Andrzej z "Sanatorium miłości" mieszka w DPS. Nie zgadniecie, kto chce mu pomóc
- Marcin Miller chudnie w zastraszającym tempie. Lider Boysów to teraz niezłe ciacho!
- Rutkowski grozi, że nagra piosenkę z Wiśniewskim! Będzie nowe Ich Troje?!