Klaudyna Hebda o ziołowych naparach [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Blogerka kulinarna Klaudyna Hebda przedstawiła w studiu "Dzień Dobry TVN", jak można zrobić lecznice napary.

- Chciałam pokazać, jak prawidłowo zrobić infuzję ziołową. U mnie z ziół jest mięta, ale może być też tymianek czy rozmaryn, bo są aseptyczne - przyznała. Hebda wspomniała również o leczniczych właściwościach pigwy. - Ona ma więcej witaminy C niż cytryna - podkreśliła.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie