Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Książka: Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Ula Sobol
"Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą", dr Hans-Ulrich Grimm, wyd. Vital
"Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą", dr Hans-Ulrich Grimm, wyd. Vital wyd. Vital
"Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą", dr Hans-Ulrich Grimm, wyd. Vital

[obrazek1] "Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą", dr Hans-Ulrich Grimm, wyd. Vital (fot. wyd. Vital)Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii znajdującej się m.in. w napojach, słodyczach i margarynie imitującej masło. Przedstawia również zagrożenia dla naszego zdrowia (choroby układu krążenia) wywołane dodawaniem chemii do pożywienia w celu zmiany smaku. Polecam.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24