[obrazek1] "Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą", dr Hans-Ulrich Grimm, wyd. Vital (fot. wyd. Vital)Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii znajdującej się m.in. w napojach, słodyczach i margarynie imitującej masło. Przedstawia również zagrożenia dla naszego zdrowia (choroby układu krążenia) wywołane dodawaniem chemii do pożywienia w celu zmiany smaku. Polecam.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Zadymy na urodzinach uczestniczki "Rolnika". Karetka pogotowia, gaz pieprzowy. Szok!
- Dni Gąsowskiego w "TTBZ" są policzone?! TAKĄ niespodziankę zgotowała mu produkcja!
- Maja Rutkowski ZROBIŁA TO z premedytacją, teraz się tłumaczy. Okropne, co ją spotkało
- Była pięknością ze "Złotopolskich". Dziś Gabryjelska nie przypomina siebie | ZDJĘCIA