"Kto miód łyka, jak koń bryka" -jest dużo prawdy w tym przysłowiu. Miody mają wiele dobroczynnych właściwości. Leczą nerki, serce, drogi oddechowe, jelita. Są fantastyczne przy przeziębieniach i niedoborach energetycznych. A przy tym są smaczne, zachwycają kolorem i zapachem. Zobacz, jaki miód będzie najlepszy dla ciebie.
Botoks 2.0? Naukowcy potwierdzają
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
J
J
Miody są zdrowe, lecz sztuczna chemia ktorą rolnicy stosują na polach już niekoniecznie, szczególnie glofosat, dlaczego ten syf ciagle się stosuje?
Co do samych pszczół to bywaly przypadi iż wyczuwaly syfiasty cukier, tj. żaczy należy nazywać po imieniu ZATRUTY, zatruty barwnikiem-wybielaczem na bazie aluminium! Pszczoly to wyczuły a ludzie się truli.