MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na...
fot. Karol Makurat/ Polska Press

Nowy trend i sposób na prowadzenie restauracji w czasie pandemii. „Teraz każda restauracja która jeszcze operuje jest dark kitchen”

Co zyskuje właściciel dark kitchen? Na pewno oszczędność na czynszu czy pracownikach.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Blachowni

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Blachowni

Przegląd tygodnia od 12.05 w Makowie Mazowieckim

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Makowie Mazowieckim

Polecamy

Bolesna strata punktów Błękitnych Ropczyce

Bolesna strata punktów Błękitnych Ropczyce

Świetna środkowa pozostaje Rysicą. Już pod nowym nazwiskiem

Świetna środkowa pozostaje Rysicą. Już pod nowym nazwiskiem

OPTeam Resovia rozpoczyna podejście nr 2 do awansu. Konieczne zwycięstwo w Warszawie

OPTeam Resovia rozpoczyna podejście nr 2 do awansu. Konieczne zwycięstwo w Warszawie