Pamuła, maleszka czy pampuchy? Te potrawy możesz spróbować będąc na Podkarpaciu [SUBIEKTYWNY PRZEGLĄD]

Ula Sobol
Moczka nazywana jest również maczajką, maczką lub maścidłem. Najlepiej smakuje na ciepło z drożdżowymi kapuśniaczkami. W gmienie Sanok to rodzaj gęstego sosu zrobionego z mleka, maku i cukru Krystyna Baranowska
Podkarpacie ma bardzo bogate tradycje kulinarne, które udaje nam się ocalić od zapomnienia. Oto subiektywny przegląd TOP 10 podkarpackich potraw, którymi możemy chwalić się w całej Polsce.

Na miękko czy na twardo? Który sposób gotowania jaj jest lepszy?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie