Pasty śniadaniowe to głównie majonez - ostrzega dietetyk [WIDEO]

al/Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Dietetyk Agnieszka Piskała i Agnieszka Jarosz z Instytutu Żywności i Żywienia wyjaśniają, z czego robione są pasty śniadaniowe. - Zdecydowana większość past rybnych albo jajecznych zawiera na pierwszym miejscu jako składnik podstawowy olej albo majonez - przyznała Piskała i dodała: - 100 g pasty dostarcza nam około 500 kcal, czyli tak naprawdę 1/3 naszego dziennego zapotrzebowania na energię.

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3