Prezydent Przemyśla Robert Choma w Rynku, razem z dziećmi, przygotował żurek na Wielkanoc [ZDJĘCIA]

Norbert Ziętal
Prezydent Przemyśla Robert Choma, w ramach warsztatów kulinarnych w Rynku, pomagał dzieciom w przygotowaniu żurku. Tradycyjnej potrawy na Wielkanoc. Archiwum Grzegorz Karnas/UM Przemyśl
Prezydent Przemyśla Robert Choma, w ramach warsztatów kulinarnych w Rynku, pomagał dzieciom w przygotowaniu żurku. Tradycyjnej potrawy na Wielkanoc.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie