Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepis na chleb oliwkowy na zakwasie i pszenno-orkiszowe bułki [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Blogerka kulinarna Eliza Mórawska przyrządziła w kuchni "Dzień Dobry TVN"  podlaskie cebularze
Blogerka kulinarna Eliza Mórawska przyrządziła w kuchni "Dzień Dobry TVN" podlaskie cebularze Dzień Dobry TVN/x-news
Blogerka kulinarna Eliza Mórawska przyrządziła w kuchni "Dzień Dobry TVN" chleb oliwkowy na zakwasie, pszenno-orkiszowe bułki oraz podlaskie cebularze. Mórawska opowiedziała również o swoim dziewięcioletnim zakwasie. - Francuskie piekarnie szczycą się zakwasami, które mają dwieście czy trzysta lat - zaznaczyła.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24