4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
PĄCZKI Z MALINĄ...
fot. Krystian Dobuszyński

PĄCZKI Z MALINĄ
Idealnym nadzieniem do pączków są maliny - najlepiej świeże albo mrożone, przetarte lub zmiksowane, ale można także wykorzystać dżem malinowy niskosłodzony. Kwaśny smak malin będzie pysznym przełamaniem słodkiego lukru czy cukru pudru a drobne pestki dodadzą przysmakowi chrupkości.

Zobacz również

Masz zaparcia, bóle stawów i jesteś zmęczony? Może mało się ruszasz. Oto 14 sygnałów

Masz zaparcia, bóle stawów i jesteś zmęczony? Może mało się ruszasz. Oto 14 sygnałów

Weekendowe sparingi w podokręgu Rzeszów [17.03 - 19.03]

Weekendowe sparingi w podokręgu Rzeszów [17.03 - 19.03]

Polecamy

Dwunastu Gruzinów pracowało na czarno w firmie budowalnej

Dwunastu Gruzinów pracowało na czarno w firmie budowalnej

Reprezentacja Polski. Rzecznik PZPN zabrał głos [WIDEO]

Reprezentacja Polski. Rzecznik PZPN zabrał głos [WIDEO]

Reprezentacja Polski. Ben Lederman: Byłem kompletnie zaskoczony! [WIDEO]

Reprezentacja Polski. Ben Lederman: Byłem kompletnie zaskoczony! [WIDEO]

Dodaj ogłoszenie