Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepisy kulinarne: Carpaccio ze śledzia

Ula Sobol
Carpaccio ze śledzia
Carpaccio ze śledzia Ula Sobol
Kolejne warsztaty kulinarne "Rzeszów gotuje" za nami. Carpaccio ze śledzia poleca Janusz Flis, szef kuchni restauracji Dolina Pstrąga z Machowej.

Składniki: Śledzie, ogórki konserwowe, czerwona papryka konserwowa, cebula, jajko, zielona pietruszka.

Wykonanie: Śledzie pokrój w bardzo cienkie plasterki i dekoracyjnie ułóż na talerzu z pozostałymi składnikami.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24