Składniki:
- rzodkiewka (1 wiązka)
- 1 ogórek świeży
- 6 jajek
- majonez mały słoiczek
- 3 łyżki śmietany gęstej
- świeży koperek
- szczypiorek
- sól i pieprz
Wykonanie:
- Jajka ugotować na twardo. Przekroić na połówki ułożyć na talerzu.
- Majonez wymieszać ze śmietaną, a na tarce o grubych oczkach zetrzeć rzodkiewkę oraz ogórka. Wszystko razem wymieszać. Dodać koperku, soli i pieprzu i zalać jajka.
- Posypać pokrojonym drobno szczypiorkiem.
Życzę smacznego.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?