Składniki:
2-3 kg papryki, 1 kg dyni,1 szklanka oliwy, 1 łyżeczka chili, 4 ząbki czosnku, 1 łyżeczka bazylii, 1 listek laurowy, 1/4 szklanki octu, 1 słoiczek koncentratu.
Wykonanie:
Paprykę zmielić przez maszynkę. Dynię i paprykę gotować przez 20 minut na małym ogniu. Dodać pozostałe składniki i gotować przez 10 minut. Wkładać do słoików i pasteryzować 20 minut.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Rozanielona Kinga Duda wije sobie nowe gniazdko w Warszawie! ZDJĘCIA TYLKO U NAS
- Grób Wojciecha Siemiona wyróżnia się na cmentarzu. Uwielbiany aktor zginął tragicznie
- Gąsiewska wygina się w krzakach. Fani dostrzegli gigantyczną zmianę [ZDJĘCIA]
- Koroniewska po śmierci matki została zupełnie sama. Smutne, co mówi o relacji z ojcem