Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Ruszyły rezerwacje na wiosenną edycję Restaurant Week w Rzeszowie [RESTAURACJE I MENU]

kd
MENU A

-Żur na zakwasie gryczanym, zapiekane puree, jajko sous-vide, maślaki, kiełbasa z dzika
- Konfitowana kaczka wiejska, miód, tymianek, sos figowy, puree pietruszkowo-jabłkowe, buraki, gruszka
- Ciemne sable, mus waniliowy, kawowe cremeux, złoto jadalne, coulis z czerwonych owoców, lody z różowego wina

MENU B

- Krem z topinamburu, prażony słonecznik, jarmuż, olej z pestek dyni
- Kaszotto, kapelusze borowików, szpinak, filet z sandacza, trufle
- Ciasto czekoladowe na gorąco, mus wiśniowy, świeże owoce, lody z palonego masła i kminku* przygotowywane na żywo
MENU A -Żur na zakwasie gryczanym, zapiekane puree, jajko sous-vide, maślaki, kiełbasa z dzika - Konfitowana kaczka wiejska, miód, tymianek, sos figowy, puree pietruszkowo-jabłkowe, buraki, gruszka - Ciemne sable, mus waniliowy, kawowe cremeux, złoto jadalne, coulis z czerwonych owoców, lody z różowego wina MENU B - Krem z topinamburu, prażony słonecznik, jarmuż, olej z pestek dyni - Kaszotto, kapelusze borowików, szpinak, filet z sandacza, trufle - Ciasto czekoladowe na gorąco, mus wiśniowy, świeże owoce, lody z palonego masła i kminku* przygotowywane na żywo MD_Janiska/pixabay.com
Dobre wieści dla miłośników smacznej kuchni. Na wiosnę rusza kolejna edycja Restaurant Wieek w Rzeszowie. Festiwal odbędzie się w dniach 3 – 17 kwietnia. Zabawa na prawdę się opłaca, bo za trzy dania zapłacimy 49 zł.
od 7 lat
Wideo

Uwaga na Instagram - nowe oszustwo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na rzeszow.naszemiasto.pl Nasze Miasto