Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Rzeszów: Pogodynka i prezydent gotują na targach GASTRO-HOTEL

Alina Bosak [email protected] 17 867-22-33
Pogodynce i prezydentowi w wyczynach z patelnią pomagał Krzysztof Gawlik, ekspert kulinarny RM Gastro. Fot. Dariusz Danek
Pogodynce i prezydentowi w wyczynach z patelnią pomagał Krzysztof Gawlik, ekspert kulinarny RM Gastro. Fot. Dariusz Danek
Kulinarnymi popisami Beaty Gubernat, pogodynki rzeszowskiej TVP3 i Henryka Wolickiego, wiceprezydenta Rzeszowa rozpoczęły się dzisiaj targi GASTRO-HOTEL na Hali Podpromie.

 

Impreza przygotowana głównie z myślą o właścicielach i pracownikach restauracji, pubów oraz hoteli wzbogacona jest wieloma atrakcjami dla wszystkich zainteresowanych kuchnią i pokrewnymi dziedzinami. Jutro o godz. 10. będzie można podziwiać tu owocowe arcydzieła mistrzów carvingu, a o 11.30 i 14.15 - barmański show Krzysztofa Drabika.

Na targach można dowiedzieć się, jak zostać sommelierem i co wprowadzić do menu, aby podbić serca klientów. Impreaz potrwa do piątku. Szczegółowy program w załączniku.

Ciekawskich pewnie zainteresuje informacja, że Henryk Wolicki i Beata Gubernat przygotowali przy wsparciu mistrzów: Marka Widomskiego i Krzysztofa Gawlika dwa dania:

Pierś kurczaka w sosie pomarańczowym z ryżem i bukietem warzyw oraz Łososia norweskiego z patelni w towarzystwie bukietu warzyw i ryżu.

 

 

 

 

 

 

 

 

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kto musi dopłacić do podatków?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24