Składniki:
ok. 10 ziemniaków średniej wielkości,
1 średnia cebula,
3 łyżki octu,
3 łyżki wody,
3 łyżki oleju słonecznikowego
Wykonanie:
Ziemniaki ugotować w mundurkach w osolonej wodzie.
Cebulę pokroić w kostkę i zasolić. Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki. Dodać odciśniętą cebulę.
Ocet połączyć z wodą i wlać do ziemniaków. Wszystko razem wymieszać.
Na końcu dodać olej.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Joanna Kurowska pozuje do selfie na POGRZEBIE. "Gdzie się podziała przyzwoitość?"
- Wystrojona Cichopek dystansuje się od Kurzajewskiego na imprezie. Kryzys w niebie?
- Nieznana przeszłość Anity Werner. Zdjęcia dziennikarki w negliżu
- Kochało się w nim pół Polski. Nie uwierzysz, jak teraz wygląda Makowiecki!