Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Noga z gazu! Dziś na drogach policyjna akcja  „Prędkość”

Noga z gazu! Dziś na drogach policyjna akcja „Prędkość”

W niedzielę (21 kwietnia) mieszkańcy Szczecinka i gminy Barwice wybierają burmistrzów

W niedzielę (21 kwietnia) mieszkańcy Szczecinka i gminy Barwice wybierają burmistrzów

Polecamy

Żużlowy mistrz Polski ma problem. Wycofanie się jednego z głównych sponsorów!

Żużlowy mistrz Polski ma problem. Wycofanie się jednego z głównych sponsorów!

„Neapol. Łakomym okiem” to przewodnik smakowity. Ze scudetto SSC Napoli w tle

„Neapol. Łakomym okiem” to przewodnik smakowity. Ze scudetto SSC Napoli w tle

Procesja Wojowników Maryi przejdzie w sobotę przez Rzeszów. Będą utrudnienia w ruchu

Procesja Wojowników Maryi przejdzie w sobotę przez Rzeszów. Będą utrudnienia w ruchu