Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Takie pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu zdaniem ekspertów. Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Wieluńska uroczystość 81 rocznicy rocznicy wybuchu Powstania w Getcie Warszawskim

NOWE
Wieluńska uroczystość 81 rocznicy rocznicy wybuchu Powstania w Getcie Warszawskim

Archeolodzy przy kościele na ul. Grodzkiej odkryli kolejne tajemnice dawnego Krakowa

NOWE
Archeolodzy przy kościele na ul. Grodzkiej odkryli kolejne tajemnice dawnego Krakowa

Polecamy

Biało-Czerwoni postawili się mistrzom świata. Ostatni mecz przesądzi o awansie

Biało-Czerwoni postawili się mistrzom świata. Ostatni mecz przesądzi o awansie

Kto wyśle 5 klubów do Ligi Mistrzów? Serie A na pewno, Premier League straciła szanse

GORĄCY TEMAT
Kto wyśle 5 klubów do Ligi Mistrzów? Serie A na pewno, Premier League straciła szanse

Serial Fallout powróci z nowym sezonem! Są powody do radości

Serial Fallout powróci z nowym sezonem! Są powody do radości