Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Trendy panujące w kulinariach w Polsce [WIDEO]

Ula Sobol, Dzień Dobry TVN/x-news
Tomasz Trąbski, szef kuchni w restauracji Concordia Taste w Poznaniu oraz Ewa Voelkel-Krokowicz, właścicielka tej restauracji, opowiedzieli w studiu "Dzień Dobry TVN" o trendach, które obecnie panują w kulinariach w Polsce.
Tomasz Trąbski, szef kuchni w restauracji Concordia Taste w Poznaniu oraz Ewa Voelkel-Krokowicz, właścicielka tej restauracji, opowiedzieli w studiu "Dzień Dobry TVN" o trendach, które obecnie panują w kulinariach w Polsce. Dzień Dobry TVN/x-news
Tomasz Trąbski, szef kuchni w restauracji Concordia Taste w Poznaniu oraz Ewa Voelkel-Krokowicz, właścicielka tej restauracji, opowiedzieli w studiu "Dzień Dobry TVN" o trendach, które obecnie panują w kulinariach w Polsce. - Najlepsze restauracje bazują teraz w 60-70 procentach na daniach wegetariańskich - przyznał Trąbski. Voelkel-Krokowicz podkreśliła też istotną rolę naszej tradycyjnej polskiej kuchni.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24