Tych rzeczy lepiej nie podgrzewać na drugi dzień. Oto lista
Nie zaleca się podgrzewania jedzenia, które było przechowywane w temperaturze pokojowej. Odgrzewanie niektórych potraw następnego dnia mogą skończyć zatruciem pokarmowym lub innymi niepożądanymi skutkami. O jakich produktach mowa? Szpinak, ziemniaki, grzyby, co jeszcze?
Sprawdź w naszej galerii, których produktów nie wolno podgrzewać. One nie tylko tracą na smaku, ale mogą być niebezpieczne dla naszego zdrowia. Wielu z nas zjada je codziennie na obiad. Zobacz przydatną listę!
Jakie są wczesne objawy boreliozy?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Wszyscy patrzyli na wyeksponowane krągłości Romanowskiej na ściance. Stylista ocenia
- Uważajcie na Sablewską za kółkiem! Kiedyś doprowadzi do wypadku! Ekspert wyjaśnia
- Iwona z "Sanatorium" straciła dziecko i męża. To wyznanie złamało nam serca
- Wspólny występ Roksany Węgiel i Kevina Mgleja w cieniu tragedii. Znamy szczegóły