Piramida istnieje na rynku od 2001 roku. Restauracja słynie przede wszystkim z dań inspirowanych kuchnią Bliskiego Wschodu. Sieć posiada 4 lokale stacjonarne - we Wrocławiu Opolu i Bielsku-Białej. Punkt w Kielcach jest pierwszym lokalem franczyzowym sieci.
Za kompozycje nowych dań, odświeżenie specjalności Piramidy oraz utrzymanie jakości we wszystkich lokalach odpowiada szef kuchni - Paweł Ancerowicz. Kucharz będący 17 lat w branży, członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, brał udział między innymi: w festiwalu "Europa na widelcu 2011", gdzie wraz z najlepszymi kucharzami wrocławskimi, reklamował miasto tworząc autorskie menu kuchni europejskich.
Restauracja wprowadziła szereg promocji, miedzy innymi: lunchową i dla studentów. Pojawiły się też nowe lody i desery, wykwintne kawy. A drinki skomponował jeden z najlepszych specjalistów w Polsce. /
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?