Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo

Daria Wieclawek
Daria Wieclawek
Chcesz mieć niekończący się zapas ziół, różnych odmian cebuli i sałat? Nic prostszego! Większość używanych w kuchni warzyw może być wykorzystana ponownie, wystarczy odrobina cierpliwości. Co będzie potrzebne na start? Trochę szklanych naczyń, w których będziesz mógł obserwować rozwój korzonków i trochę przestrzeni w słonecznym miejscu. Pamiętaj, że wszystkie roślinki wymagają regularnej zmiany wody na świeżą – wyrób w sobie nawyk częstego sprawdzania stanu roślin. Przygotuj też zapas dobrej jakości gleby – twoje sadzonki będą musiały się czymś pożywić!
od 7 lat
Wideo

Wytrawny sernik z pomidorkami

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Nie przepłacaj za zakupy spożywcze. Te warzywa i zioła odrosną z resztek, a smakują tak samo - Gazeta Pomorska

Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24