Składniki:
2 małe cukinie
jogurt naturalny
sól, pieprz
natka pietruszki
koperek
2 łyżki musztardy
Wykonanie:
Cukinie dokładnie umyć i pokroić w plasterki o grubości około 1,5 cm. Ułożyć na aluminiowych tackach i grillować około 15 minut, obracając z każdej strony.
Następnie jogurt wymieszać z oliwą i musztardą. Pokroić drobno zioła, a następnie sos doprawić solą i pieprzem.
Przygotowanym sosem polewać grillowane cukinie.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"