EKOGALA 2013 - wielki festiwal żywności ekologicznej

mmazur
Alicja Wojdon, kierownik biura Związku Stowarzyszeń "Podkarpacka Izba Rolnictwa Ekologicznego" w Świlczy zapewnia, że program targów jest bardzo bogaty.
Alicja Wojdon, kierownik biura Związku Stowarzyszeń "Podkarpacka Izba Rolnictwa Ekologicznego" w Świlczy zapewnia, że program targów jest bardzo bogaty. Krystyna Baranowska
W najbliższy weekend (24-26 maja) w Rzeszowie odbędą się Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych EKOGALA.

Niemal 100 wystawców zaprezentuje swoją ofertę na Hali Podpromie. W programie m.in.:
- degustacja produktów ekologicznych, w tym na bazie miodu
- pokaz gotowania "Władza od kuchni"
- seminaria, warsztaty, konkursy
- pokaz mody i promocja aktywności ruchowej
- prezentacja muzealnego i nowoczesnego sprzętu pszczelarskiego oraz pokaz miodobrania

Imprezy towarzyszące EKOGALI to:
- wręczenie nagród Podkarpackiego Stowarzyszenia Samorządów Terytorialnych
- VIII Europejski Konkurs Kulinarny dla Szkół Gastronomicznych
- blok konferencji o tematyce związanej z pszczelarstwem.

Targi można zwiedzać w piątek i w sobotę w godz.: 10-17, a w niedzielę od 10 do 14. Wstęp wolny.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie