Składniki:
0,5 kg buraków ćwikłowych, 0,5 kg cytryny.
Wykonanie:
Buraki obierz ze skórki i pokrój w kostkę. Cytryny wyszoruj i wysusz. Zmiel wszystko w maszynce do mięsa z małymi oczkami. Dokładnie wymieszaj i przełóż do słoików. Zużyj w ciągu tygodnia. Zażywaj rano na czczo łyżkę stołową, po 5 minutach popij ciepła wodą.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Dawno nikt nie wywołał takiego poruszenia jak Cielecka. To zasługa młodszego partnera
- Tak córka Marty Kaczyńskiej radzi sobie w Korei. Niesamowite, jak się zmieniła [FOTO]
- Prześledziliśmy przemianę włosów Majdana. Było ściernisko, a dziś jest San Francisco
- Peretti po raz pierwszy na mieście od śmierci syna. Poszła do knajpy gwiazd [FOTO]