Podwyższony cholesterol. Jak go uniknąć? [WIDEO]

Ula Sobol, Studio Active / TVN Meteo Active/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Natalia Łasek w "Studiu Active" wyjaśniła, czym jest podwyższony cholesterol. Jak go uniknąć? - Z diety eliminujemy produkty smażone, zastępujemy je produktami gotowanymi, pieczonymi. Należy również wybierać chude gatunki mięs, chude sery - powiedziała dietetyk.

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

C
Czytelnik !

Bzdury Pani mówi, cholesterol nigdy nikogo nie zabił. Proszę poczytać dokładniej dlaczego i skąd się biorą  blaszki miażdżycy.  Jedzcie więcej soli przemysłowej z mielonym szkłem a będziecie mić miażdżycę. Sól rysuje żyły a cholesterol zatyka rany, dlatego powstaje miażdżyca. Sama jem i smażone i tłusto , nie używam soli innej niż naturalną morską i himalajską z Nepalu . Mam 65 lat i ani grama miażdzycy a cholesterolu mam 350.  Czuję się dobrze i nie choruję, nie latam z głupotami do lekarza i nie truję się chemicznymi farmaceutami.  Nie wierzcie tej Pani, ale sami odstawcie farmaceutyki syntetyczne produkowane nagminnie .  Lekarstwa mamy naturalne a nie swiństwa chemiczne. Mój dziadek dożył 104 lat a jadł świńskie mięso, palił papierosy ale nie używał żadnych tabletek od firm farmaceutycznych, tylko naturalne rośliny: czosnek, cebula , pokrzywa, piołun, dziurawiec i wiele innych które rosną w kraju. Inne suplementy oferowane przez amerykańskie firmy nie działają na słowiański naród, tak samo jak na choroby przywiezione z Afryki nie działają nasze lekarstwa. Słowianie powinni jeść mięso i tłuszcz zwierzęcy a nie jakieś duperele . Masło roślinne hahaha, ile trzeba tam dać chemii żeby z oleju zrobić sałą margarynę , czy masło. Więcej czytajcie etykiet produktów i sprawdźcie czym nas trują . Sami sobie róbcie jedzenie a będziecie zdrowsi nie martwiąc się o pożyteczny  cholesterol.

Dodaj ogłoszenie