MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni podduś na maśle szpinak. Liście muszą zmięknąć, a...
fot. Katarzyna Puczyńska

Przekąski z ciasta francuskiego ze szpinakiem to hit na sylwestra. Przepis na błyskawiczną przekąskę do podjadania na ciepło lub na zimno

Ciasto francuskie ze szpinakiem i fetą. Krok 1

Na patelni podduś na maśle szpinak. Liście muszą zmięknąć, a woda odparować. Dodaj szczyptę soli, czosnek granulowany i fetę pokrojoną w kostki.

Zobacz również

80. rocznica Monte Cassino: Oddali „Bogu ducha, ciało ziemi włoskiej, a serca Polsce”

80. rocznica Monte Cassino: Oddali „Bogu ducha, ciało ziemi włoskiej, a serca Polsce”

Festiwal Azjatycki na rynku. Jakie dania można tu kupić? Jakie są ceny?

Festiwal Azjatycki na rynku. Jakie dania można tu kupić? Jakie są ceny?

Polecamy

Stalówka zdobywa Kaszuby!

Stalówka zdobywa Kaszuby!

Krystian Pieszczek pojedzie z Wybrzeżem? Żużlowiec przechodzi rehabilitację

Krystian Pieszczek pojedzie z Wybrzeżem? Żużlowiec przechodzi rehabilitację

Putin o propozycji olimpijskiego rozejmu Macrona: „Tą drogą daleko nie zajdziemy”

Putin o propozycji olimpijskiego rozejmu Macrona: „Tą drogą daleko nie zajdziemy”