Przepisy czytelników: kolorowa sałatka

Ula Sobol
- Paprykę pokroić w cienkie paseczki - radzi Natalia Sikora
- Paprykę pokroić w cienkie paseczki - radzi Natalia Sikora sxc.hu
- To bardzo szybka w przygotowaniu, zdrowa i pożywna sałatka - zachwala swoją przekąskę Natalia Sikora, autorka przepisu.

Składniki:

1/2 sztuki kapusty pekińskiej, duży ogórek, papryka czerwona, puszka kukurydzy, 2 łyżki posiekanego szczypiorku, 2 łyżki posiekanego koperku, sok z cytryny, pieprz, sól do smaku, 3 łyżki majonezu.

Wykonanie:

Kapustę drobno pokroić. Ogórka przekroić na pół, usunąć nasiona i pokroić w plasterki. Paprykę pokroić w cienkie paseczki, kukurydzę odsączyć z zalewy, wymieszać wszystkie skladniki z majonezem i doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na nowiny24.pl Nowiny 24
Dodaj ogłoszenie