Składniki:
1/2 sztuki kapusty pekińskiej, duży ogórek, papryka czerwona, puszka kukurydzy, 2 łyżki posiekanego szczypiorku, 2 łyżki posiekanego koperku, sok z cytryny, pieprz, sól do smaku, 3 łyżki majonezu.
Wykonanie:
Kapustę drobno pokroić. Ogórka przekroić na pół, usunąć nasiona i pokroić w plasterki. Paprykę pokroić w cienkie paseczki, kukurydzę odsączyć z zalewy, wymieszać wszystkie skladniki z majonezem i doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Kaźmierska wróci za kraty? Mecenas Kaszewiak mówi, dlaczego tak się nie stanie
- Czyżewska była polską Marilyn Monroe. Dopiero teraz dostała kwiaty na grób
- Co się dzieje z Sylwią Bombą? Drobny szczegół totalnie ją odmienił [ZDJĘCIA]
- Olbrychski nie przypomina dawnego amanta "Jest jak Kopciuszek po dwunastej w nocy"