Przepisy kulinarne: Tatar ze śledzi

Ula SobolZaktualizowano 
Tatar ze śledzi
Tatar ze śledzi Ula Sobol
Tatar ze śledzi poleca Janusz Flis, szef kuchni restauracji Dolina Pstrąga z Machowej.

Składniki:

Śledzie w oleju, cebula, ogórki konserwowe, pieczarki konserwowe, sól, pieprz, surowe żółtko, cytryna, oliwa.

Wykonanie:

Śledzie, cebulę, ogórki i grzybki bardzo drobno pokroić. Dodać żółtka, doprawić solą i pieprzem. Następnie starannie wymieszać z oliwą. Przed podaniem skropić wyciśniętym świeżym sokiem z cytryny.

polecane: Flesz - e-papieros zagraża zdrowiu

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3