Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórki jabłek można zostawić do wyschnięcia, a następnie...
fot. unsplash.com

Skórki owoców i warzyw można wykorzystać na wiele sposobów. Mają wiele pozytywnych właściwości i są przydatne nie tylko w kuchni

Jabłka

Skórki jabłek można zostawić do wyschnięcia, a następnie przygotować napar. Wyschnięte skórki zanurz we wrzącej wodzie, odstaw na 5 minut, przefiltruj. Możesz wypić od razu lub wykorzystać do gotowania, wzbogacając potrawę o jabłkowy aromat.

Skórki jabłek są bogate w błonnik, dlatego są idealnym składnikiem smoothie. Można dodać mrożone skórki, aby podkręcić smak.

Zobacz również

Artystyczne fotografie w Kawiarni Literackiej Ratusza w Zduńskiej Woli ZDJĘCIA

Artystyczne fotografie w Kawiarni Literackiej Ratusza w Zduńskiej Woli ZDJĘCIA

Poszukiwali go ENĄ i czerwoną notą interpolu. Zlokalizowali go lubelscy łowcy głów

Poszukiwali go ENĄ i czerwoną notą interpolu. Zlokalizowali go lubelscy łowcy głów

Polecamy

Iga Świątek w trzeciej rundzie Madrid Open. Chinka bez szans!

Iga Świątek w trzeciej rundzie Madrid Open. Chinka bez szans!

Niepewny los Arlety Podolak. Porażka przekreśli szansę na wyjazd do Paryża?

Niepewny los Arlety Podolak. Porażka przekreśli szansę na wyjazd do Paryża?

Są wyniki rankingu szkół przyjaznych LGBTQ+. Jak wypada Podkarpacie?

Są wyniki rankingu szkół przyjaznych LGBTQ+. Jak wypada Podkarpacie?